e okul sınav

2013 Kasım Teog Sınavı İptal Edilecek mi

Merkezi Ortak Sınav TEOG İptal Edilecek mi ? TEOG İptal mi Olacak, E okul Haber Sayfası Olarak TEOG sınav iptal olur mu ?

Bu yıl birincisi gerçekleştirilen merkezi ortak sınavlar 28- 29 Kasım günleri gerçekleştirildi ve sona erdi. Elazığ’da sınav soru kitapçıklarından bir tanesinin noksan olduğu ve bu kitapçığın çalındığı iddaaları ortaya atıldı. Peki bu iddaa aslı olan bir haber mi? İşte yanıtı;

MEb Teog Sınavı Örnek Sorular ve Cevapları

2013-2014 yılında ilk defa uygulanan teog sınavının ilki 28-29 kasım 2013 te yapılacak..merakla beklenen ve nasıl oacagı öğrenciler veliler tarafından heyecanla beklenen sınav öncesi meb sınav sorularına örnek sorular dagıtarak alıştırma yaptı..8. Sınıf Merkezi Ortak Sınavları Perşembe ve Cuma Günleri Yapılacak. MEB Merkezi ortak sınav örnek sorular, TEOG ortak sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı. Aşağıdan 8. Sınıf Merkezi Ortak Sınav Örnek Sorulara Göz Atabilirsiniz.

E-Okul Meb Teog Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

MEB TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak. e-Okul sistemi burada (e-okul.meb.gov.tr)

ORTAK SINAV SONUÇLARININ BİLDİRİLMESİ

Ortak sınavların sonuçları Bakanlık tarafından, sınav takviminde belirtilen tarihlerde e-Okul sistemine işlenecektir.

Öğrencilere sınav sonuç belgesi ayrıca gönderilmeyecektir.

ORTAK SINAVLARIN GEÇERSİZ SAYILACAĞI DURUMLAR

Ortak sınavlara giriş şartlarını taşımadığı hâlde öğrencinin sınava girmesi,

Cevap kâğıdının dönüş sınav güvenlik torbasından çıkmaması, zarar görmüş ya da eksik çıkması,

28 Kasım 2013 Teog Yeni Lise Giriş Sınavı Nasıl Yapılacak

LGS öncesi flaş karar!
Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye genelinde bu hafta yaklaşık 1.5 milyon öğrencinin ilk kez gireceği Liselere Giriş Sınavı (LGS) için genelge yayımlayarak, sınavların sorunsuz geçmesi için alınan önlemleri belirledi.

Genelgede, okullarda emniyet görevlileri tarafından üst araması yapılmayacağı ancak, sınav evrak kutularının açılması sırasında her okulda bir emniyet personelinin bulunacağı ve tutanakları imzalayacağı belirtildi.

İLk Merkezi Sınav Teog Sınavı 28 Kasımda Yapılacak

2013-2014 eğitim yılında kaldırılan sbs sınavı yerine gelen teog merkezi sınavları 28 kasımda başlıyor..sadece 8. sınıf ögrencileirtnin katılacagı sınavların ilki 28 kasım perşembe ikincisi 29 kasım cuma gün yapılacak..Merkezi sınavların ilk oturumu yarın
Milli Eğitim Bakanlığınca, ortaokul 8. sınıflar için ilk kez düzenlenecek merkezi ortak sınavlar yarın yapılacak ilk gün oturumuyla başlayacak.
Merkezi sınavların ilk oturumu yarın Merkezi sınavların ilk oturumu yarın Merkezi sınavların ilk oturumu yarın

2013-2014 Teog Merkezi Sınavlar Anadil de Yapılacak

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Demokrasi Paketi’nde açıkladığı farklı dil ve lehçelerdeki eğitimle ilgili hazırlıklara başladıklarını belirterek, bu uygulamaya ancak gelecek yıl geçileceğini açıkladı.

Bakan Avcı, "Üniversite gibi merkezi sınavlar, tıpkı İngilizce, Almanca, Fransızca eğitim veren ya da azınlık okullarındaki gibi belli başlı dersler Türkçe, diğerleri anadilde yapılacak. Avcı, geçen yıl seçmeli ders olarak Kürtçe'yi talep eden 28 bin kişinin olduğunu söyledi. Bakan Avcı'nın açıklamaları şöyle:
GEÇEN YIL 24 BİN KİŞİ KÜRTÇEYİ SEÇTİ